Scooters

Een scooter kopen met de beste kwaliteit, service en tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij ROMULCO aan het juiste adres. 

Met een half miljoen inwoners is Drenthe de provincie waar veel dorpen zijn. Je vriend of vriendin opzoeken of naar school is soms met de fiets te ver en dan is een scooters geen overbodige luxe. Met zo’n scooter kom je vrij eenvoudig van A naar B, zonder dat je veel last hebt van files, parkeerproblemen of andere obstakels. In onze collectie vind je verschillende modellen en types scooters. Zo vind je bij ons zowel sportieve als retro modellen en daarmee dus voor ieder wat wils. Een scooter kopen doe je dus bij een specialist, Romulco dus.

Maar is die mooie scooter jouw droom, maar heb je er op nu de financiële mogelijkheden niet voor? Dan is een scooter leasen voor jou dé oplossing! In dat geval koop je bij ons een scooter op het moment dat het je schikt en betaal je pas als het jou uitkomt. En dat kan bij ons al vanaf slechts € XX,XX all-in per maand. Ook bieden we je de optie om een allrisk scooterverzekering af te sluiten voor je nieuwste aanwinst. Omdat je natuurlijk lang wilt genieten van je scooter, krijg je bij ons garantie en service. Ook na het garantie termijn van de fabrikant kun je bij ons terecht voor de service en onderhoud van je scooter. In onze winkel krijg je altijd een persoonlijk en gedegen advies en kun je altijd een gratis proefrit maken!

Vraag voor een proefrit naar de voorwaarden.

Jouw voordelen bij Romulco:

  • Hoge kwaliteit scooters
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gratis proefrit
  • Garantie
  • Goede service
  • Goed advies

Uiteraard leveren we meer merken en type scooters. 
Ook elektrische varianten hebben we in ons assortiment.
Laat u door ons adviseren.