Over ons

ROOOOOMul

Over Romulco

Romulco is al ruim 20 jaar uw fietsspecialist. Het opknappen van tweedehands fietsen als hobby liep steeds meer uit de hand, en zo is Romulco Tweewielers ontstaan in Tiendeveen.
In Tiendeveen werden meer en meer fietsen gerepareerd en ook de verkoop van nieuwe fietsen kwam op gang. Het was dan ook een logische stap om een “echte” winkel met showroom en werkplaats te bouwen. Zo ontstond ook de naam Romulco: RobertMulderij en Compagnons
Maar, na een aantal jaar, werd dit pand ook te klein en groeide Romulco Tweewielers ook uit dit jasje en moest ze op zoek naar een nieuw pand. Dit pand werd gevonden in Hollandscheveld, en in maart 2005 gingen daar de deuren open.
Dat Romulco Tweewielers snel groeide was duidelijk, want na 3 jaar in Hollandscheveld werd ook dit pand te klein. Gelukkig was een nieuwe locatie dichtbij te vinden, en na een verhuizing van ongeveer 20 meter was Romulco klaar om verder te groeien.
Deze geschiedenis gaat vooraf aan het bedrijf zoals u en wij het nu kennen. Romulco Tweewielers is inmiddels veel meer dan alleen fietsen.
Als u naar aanleiding van dit verhaal nieuwsgierig geworden bent, bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee!